Young boys од Кратово победници во големото финале

Екипата на Young boys од Кратово победници на годинашниот меморијален турнир во мал фудбал ,,Васил Миленов" во Злетово

По победата над екипата на Златица од Злетово фудбалерите на Young boys од Кратово се годинашни шампиони на меморијалниот турнир во мал фудбал ,,Васил Миленов ” кој традиционално се одржува во Злетово по повод 2ри август Илинден.

Честитки и од Пробиштип Инфо.

 

Сподели на Facebook и Twitter