Започнува фудбалската сезона 2022/23

Фудбалскиот клуб Рудар против ФК Дојранско езеро во рамки на првото коло

Во недела (11.09.2022година ) со почеток во 16ч. на Градскиот стадион во Пробиштип ќе се сретнат екипите на Фудбалскиот клуб Рудар и Фудбалскиот клуб Дојранско езеро ,во рамки на првото коло од Третата Македонска фудбалска лига – Исток.Влезот е слободен ,а вооедно ова нека биде и апел до сите љубители на фудбалот да дојдат на Градскиот стадион во Пробиштип и да ги бодрат пробиштипските момчиња.Влезот е слободен.

Сподели на Facebook и Twitter