Златица – Young boys – ФИНАЛЕ

Денес со почеток во 18.30ч. Финален натпревар на турнирот во мал фудбал ,,Васил Миленов " во Злетово

Резултати полуфинале 01.08.2022

Young Boys – Blue Note 3 : 0

Златица – Ресторан Орион 2 : 1

ФИНАЛЕ : Златица – Young boys  02.08.2022 18.30ч.

Сподели на Facebook и Twitter