Богојавление – Водици 2024

Пробиштип

Бобан Јачевски беше најсреќниот кој го фати крстот во Пробиштип, а Бобан Јованов во Злетово

Традиционално и оваа година по повод големиот христијански празник Богојавление или Водици, во осветените води на Аква паркот во Пробиштип се фрлаше осветениот крст, а

Прочитај повеќе »