Пробиштип инфо

Булмак Пробиштип

Неврзано

Рудари од рудникот Булмак 2016, во координација со Дирекцијата за заштита и спасување, утрово заминаа за Турција

Со повик на телефонските броеви 143 400 на Македонски Телеком и А1, донирате 100 денари за помош на настраданите од земјотресот во Турција и Сирија

Прочитај повеќе »
Категории