Детска недела

Образование

Првачињата од ООУ „Никола Карев“ добија членски картички за во Градската библиотека, а дечињата од ЈОУ ДГ „ Гоце Делчев“ го посетија „Музејот за ретки минерали“

По повод „Детската недела“ бележиме активности на првачињата од ООУ „Никола Карев“ и дечињата од ЈОУ ДГ „Гоце Делчев“ Пробиштип

Прочитај повеќе »