Дом на култура Пробиштип

Култура

Промоција на „ОД НАШЕТО НАЦИОНАЛНО И ЛОКАЛНО МИНАТО И ЖИВОТОТ ВО СЕЛО КУНДИНО“ на Борис Максимов

Промоцијата ќе биде на 27.10.2023 година со почеток во 18:00 часот во конференциската сала при Дом на културата ,,Злетовски Рудар” Пробиштип.

Прочитај повеќе »