физикална медицина и рехабилитација

Здравје

М-р Денис Арсовски: Се што треба да знаете за медицинската масажа

Медицинската масажа може да се издвои како најефикасен и најатрактивен вид на масажа за клиентите, бидејќи користи низа на систематски движења на телото со цел манипулирање на телесните ткива (кожа, поткожно ткиво, мускули и мускулна фасција)

Прочитај повеќе »