карате

Спорт

Жетва на медали на 14то WKC Светско првенство во Белград на младите каратисти од карате клубот Вадо Карате До Унија Пробиштип

Одличен успех на младите каратисти од карате клубот na 14-то WKC Светско првенство за кадети, јуниори и сениори и Светско првенство за деца кое се одржа во Белград, Србија, на 11ти и 12ти јуни 2022

Прочитај повеќе »