крводарителска акција

Редовна крводарителска акција на Црвениот Крст Општинска Организација Пробиштип – 22 јуни ( среда ) 2022 година

Во среда 22 јуни 2022 година Црвениот Крст Општинска Организација Пробиштип организира редовна  шеста по ред крводарителска акција оваа година

Прочитај повеќе »