Пробиштип инфо

Младински центар

Пробиштип

CITY HUNT во Пробиштип

City Hunt е игра во која се работи во тимови за да се стигне до целта преку игрички, предизвици, загатки и најбитно од се тимска работа. Овој настан ќе се одржи во градот Пробиштип и целта на оваа игра е да се запознаеме со градот но, и меѓусебно. Ве очекуваме.

Прочитај повеќе »
Новости

Бидете дел од летната младинска академија

Седмично, секој учесник би потрошил околу 3 часа: скоро секоја седмица ќе се одржува по една работилница со времетраење од 90-180 минути; во „празните“ седмици, се очекува учесниците да работат индивидуално или во групи на задачи кои нема да им одземат повеќе од 120 минути.

Прочитај повеќе »
Новости

Во Младинскиот Центар Пробиштип одржан тренинг за врснички едукатори

Потенцијалните врснички едукатори имаа можност да ги унапредат своите меки вештини и да дознаат повеќе информации за тоа како правилно да прават врснички едукации

Прочитај повеќе »
Категории