образование

Новости

Ангажирани наставници за помош при електронското аплицирање за упис во прва година во СОУ ,,Наум Наумовски Борче”- Пробиштип

Денес 14.06.2022 (вторник) од 10.00-15.00 и утре 15.06.2022 (среда) од 08.00-15.00 часот, се ангажирани наставници кои ќе понудат помош при електронското аплицирање за упис во прва година, за оние ученици кои сами, од било кои причини, не се во можност да ја поднесат апликацијата.

Прочитај повеќе »