Пробиштип инфо

одбојка

Спорт

Дури четири момчиња од Пробиштип во состав на македонската пионерска репрезентација

Во составот на пионерската одбојкарска репрезентација има дури четири момчиња од Пробиштип, Филип Петрушевски, Дамјан Миневски и Михаил Радевски и Тоше Ефремов како капитен.

Прочитај повеќе »
Категории