ООУ Браќа Миладиновци Пробиштип

Спорт

Второ место за учениците од ООУ „Никола Карев“ на зонското во Куманово, а трето место за кошаркарите од ООУ „Браќа Миладиновци“ на зонското натпреварување во Крива Паланка

Втото место за фудбалерите од „Никола Карев“ во Куманово, а трето за кошаркарите од „Браќа Миладиновци“ во Крива Паланка

Прочитај повеќе »
Образование

Лара Милошевска освои 1-во место на литературниот конкурс по повод Светскиот ден на штедењето

 Ученичката  Лара Милошевска од 6в   успеа да го освои 1 место , диплома и  детска штедна книшка со вредна награда воедно и да го промовира нашето училиште „Браќа Миладиновци“ од Пробиштип.

Прочитај повеќе »