ООУ Никола Карев Пробиштип

Образование

Секоја година учениците од ООУ,, Никола Карев” го одбележуваат 21 Февруари – Меѓународниот ден на мајчиниот јазик

По повод Меѓународниот ден на мајчиниот јазик учениците од ООУ,, Никола Карев ” го одбележаа овој ден со една кратка програма во која беа вклучени

Прочитај повеќе »
Спорт

Второ место за учениците од ООУ „Никола Карев“ на зонското во Куманово, а трето место за кошаркарите од ООУ „Браќа Миладиновци“ на зонското натпреварување во Крива Паланка

Втото место за фудбалерите од „Никола Карев“ во Куманово, а трето за кошаркарите од „Браќа Миладиновци“ во Крива Паланка

Прочитај повеќе »