политика

Новости

Конституиран новиот Општински Комитет на ВМРО-ДПМНЕ Пробиштип

Викендов што измина беше конституиран новиот Општински Комитет на ВМРО-ДПМНЕ Пробиштип. Општинскиот Комитет го сочинуваат искусни и докажани професионалци во своите области но и млади, перспективни и образовани кадри

Прочитај повеќе »