Пробиштип инфо

Пошумување Спд Пробиштип

Пробиштип

СПД Пробиштип ги пошумува голите предели околу месностa Крст

Планинарите и во иднина ќе учествуваат во вакви и слични акции се со цел подигање на свеста кај граѓаните, компаниите и пред се младите од потребата од вакви и слични општествено одговорни постапки и дела.

Прочитај повеќе »
Категории