повик за собир

Новости

,,СЕМЕЈСТВОТО ПРЕД СЕ”

Македонското обединувачко движење (МОД) – Битола ги повикува граѓаните на мирен собир за зачувување на семејните , традиционални и општествени вредности

Прочитај повеќе »