Пробиштип инфо

реакција СДСМ Пробиштип

Новости

СДСМ Пробиштип : Реакција на прес конференција на ОК на ВМРО ДПМНЕ Пробиштип од 21.07.2022 во врска со напуштање на седница на совет

Советничката група на ВМРО ДПМНЕ од Пробиштип  денес продолжува со пласирање на лажни вести и создавање лажни конструкции

Прочитај повеќе »
Категории