реакција Вмро Дпмне Пробиштип

Новости

Вмро-Дпмне Пробиштип: Реакција на соопштението на ЈКП “Никола Карев” Пробиштип

Kако Јавно претпријатие се должни навремено да ги информираат граѓаните особено за вакво чувствително и важно прашање како што е покачување на цената на водата

Прочитај повеќе »