РИТАМОТ НА ЕВРОПА

Забава

Жирито на ,, РИТАМОТ НА ЕВРОПА“ воодушевен од пробиштипските млади таленти

Натпреварот го продолжуваат Лука Георгиевски, Калина Кузмановска, Јована Јовановска, Јована Димитриевска и Ана Василева во категоријата танц и Афродитa Гоцева во категоријата вокал.

Прочитај повеќе »