СОУ Н.Н.Борче

Забава

Претставата „Со песна и смеа“ ги воодушеви граѓаните на Пробиштип

Голема благодарност од граѓаните на Пробиштип, а и од уредувачкиот тим на Пробиштип инфо за прекрасната вечер што ни ја приредивте. Со задоволство сведочиме, а и ќе продолжиме да сведочиме на сите ваши проекти и успеси.

Прочитај повеќе »
Образование

Нашата средношколска ученичка заедница од СОУ”Наум Наумовски-Борче” меѓу финалистите на натпреварот најГЛАСни

Во периодот 9-11 мај во Велес беше оддржан настанот најГЛАСни организиран од страна на организацијата LEAD-Лидери за едукација, активизам и развој.

Прочитај повеќе »
Образование

ГОДИШНА ЕКСКУРЗИЈА НА УЧЕНИЦИТЕ ОД СОУ ,,Н.Н. БОРЧЕ“- ПРОБИШТИП

Сите учесници на екскурзијата понесоа големи импресии и воодушевувања од културата и разновидната архитектура со надеж дека ќе имаат можност повторно да ги посетат овие прекрасни места.  

Прочитај повеќе »