спортско игралиште Калниште

Новости

Населба Калниште ќе добие комплетно уреден простор за спорт и рекреација за сите граѓани

Изградба на повеќенаменско игралиште и трибини, фитнес зона, зона за одмор и рекреација, детско катче и хортикултурно уредување на просторот на постоечкото игралиште во населба Калниште.

Прочитај повеќе »