Пробиштип инфо

Суперкуп на Македонија

Спорт

СУПЕРКУП „ДРАГАН ВАСИЛОВ-ЦЕВКА“-2022- КАТЕРИНА ПОП ДИМИТРОВСКА: „ИМАВМЕ ДОБРИ МОМЕНТИ И ПАДОВИ, НО ПРЕСРЕЌНИ СМЕ, ГО ОСВОИВМЕ ТРОФЕЈОТ“!

Нашата Кате Поп Димитровска како капитен ја предводеше шампионската екипа на Баскет Кам од М.Каменица, освојувајќи го Суперкупот на Македонија

Прочитај повеќе »
Категории