Тим сезнајковци

Образование

Тим Сезнајковци: Работилница за учениците од трето одделение и освоена награда по распишан конкурс

Дел од активностите на учениците од ООУ „Никола Карев“ Пробиштип и одбележување на освоена награда по распишан литературен конкурс

Прочитај повеќе »