Тим соработници од Н.Н.Борче

Образование

Дебата “Државна матура 2023: Што велат матурантите?”

  -На дебатата дискутиравме за предизвиците со кои се соочивме ние како средношколци во изминатите четири учебни години и како тие ќе влијаат врз нашиот успех и полагањето на државна матура.

Прочитај повеќе »