Вмро-Дпмне – Пробиштип

Политика

ЈАВЕН ПОВИК ЗА КАНДИДИРАЊЕ НА ПРЕТСЕДАТЕЛИ НА МЕСТНИ КОМИТЕТИ НА ВМРО-ДПМНЕ ОК ПРОБИШТИП

Сите кандидати имаат еднакви шанси да бидат избрани, зависно од личните квалитети, успесите во минатото и визијата за иднината а кои ги споделуваат политиките на ВМРО-ДПМНЕ, визијата за развој на Општина Пробиштип и Република Македонија.

Прочитај повеќе »