Во светот на децата

Образование

Марија Богатиновска добитник на плакета за најдобра книга-сликовница за деца во Загреб

Во Културно информативниот центар на Р.Македонија во Загреб се одржа литературната манифестација „Денови на македонска литература за деца 2023“, на која беше промовирана книгата-сликовница „Во светот на децата“ на нашата сограѓанка Марија Богатиновска

Прочитај повеќе »