Зимска опрема во возилата

Новости

Од утре (15 Ноември) стапува на сила задолжителното носење на зимска опрема во возилата

Да се придржуваме кон законската обврска за поседување на зимска опрема, бидејќи така овозможуваме непречено и безбедно одвивање на сообраќајот на патиштата во зимски услови.

Прочитај повеќе »