„Анимирани едукативни приказни од Влади Донев”

Проектот е започнат од нашиот сограѓанин Влади Донев и истиот е со цел бесплатна литература за сите деца.

Пред неколку дена на јутјуб каналот “приказни од Влади Донев” излезе третата аудио-видео сликовница за деца.
Проектот е започнат од нашиот сограѓанин Влади Донев и истиот е со цел бесплатна литература за сите деца.
Приказните се во форма на читанки, аудио-видео сликовници и читанки на англиски јазик.

Сите приказни можат да се погледнат на следниов линк: youtube

Сподели на Facebook и Twitter