Биби во Пробиштип

Недела 27.08.2023 година, Градски плоштад Св.Гаврил Лесновски Пробиштип 11:00 часот

На огромно задоволство на дечињата на градскиот плоштад Св.Гаврил Лесновски ќе има 40 минутна програма Светот на БИБИ.

Овој настан ќе се одржи во рамки на програмата за одбележување на 28ми Агвуст, Денот на општина Пробиштип и Денот на рударите во недела на 27.08.2023 година со почеток во 11:00 часот.

Сподели на Facebook и Twitter