Одржан детскиот МАСКЕНБАЛ 2023

Избрани најдобрите маски од годинашниот детски маскенбал

Денес во рамки на Пробиштипскиот маскенбал 2023, се одржа детскиот  маскенбал на кој учествуваа 16 маски ,а настанот беше масовно посетен од граѓаните на Пробиштип.

Наградени маски:

Прво место:

Астронаути

Волшебникот од Оз

Второ место:

Велигденски јајца

Танцувачки помфрит

Трето место:

Фамилија музичари

Барби и Кен

Нај иновативна маска:

Разиграни полжавчиња

На истата локација (ракометното игралиште) со почеток во 17.30 часот ќе започне Пробиштипскиот маскенбал 2023

Сподели на Facebook и Twitter