Раде Илиевски: Пробиштипски маскенбал 2023

Раде Илиевски Раководител на Одделението за јавни дејности говори за утрешниот 12ти по ред Пробиштипски маскенбал

Утре на ракоментното игралиште во Пробиштип ќе се одржи забавната манифестација Пробиштипски маскенбал 2023. На програмата во 11 часот е киндер маскенбалот , a со почеток во 17.30 часот ќе можете да го проследите 12 то издание на Пробиштипскиот маскенбал.

 

Сподели на Facebook и Twitter