Тим Сезнајковци-Киндер маскенбал – забава и награди

Денес играа, другаруваа, се забавуваа и секако се наградуваа.

Со детска насмевка, со многу бои, сите дечиња свои…Денес играа, другаруваа, се забавуваа и секако се наградуваа. Киндер маскенбалот ги награди следниве маски:

Прво место Волшебникот од Оз – IVа одд. Астронаути – Iа и Iб одд. ПУ с.Стрмош I одд.

Второ место Танцувачки помфритчиња – IIа одд.

Најинвентивна маска Полжавчиња – IVб одд.

За нас како училиште СИТЕ бевте  НАЈУБАВИ, НАЈОРИГИНАЛНИ, НАЈЗАБАВНИ. Сите не правите горди и како училиште и како вработени и како родители.

БРАВО ДЕЧИЊА

Сара Јанева

Сподели на Facebook и Twitter