Тим Сезнајковци: Наградените маски од ООУ „Никола Карев“ Пробиштип

Три маски од нашето училиште се закитија со награди

Секоја година креативноста е присутна. И оваа година маскенбалот ни донесе награди.

Второ место Весели тотеми – VIIа одд.

Трето место Вљубениот Петар Пан – VIIIа одд.

Најинвентивна маска Шеиците – VI одд.

Браво 👏👏👏

Сара Јанева

Сподели на Facebook и Twitter