Вчера во Пробиштип се одржа Новогодишниот хепенинг

Вчера на Градскиот плоштад „Св.Гаврил Лесновски“ се одржа Новогодишниот хепенинг на кој учествуваа жонглери, акробати и Дедо мраз

Сподели на Facebook и Twitter