„Насекаде не’ има“ – Подкаст бр.2

Марија Маневска Ристеска гостинка во вториот подкаст на Пробиштип инфо

Во вториот подкаст на Пробиштип инфо кој е насловен како „Насекаде не’ има“ наша гостинка беше Марија Маневска Ристеска која околу 15 тина години живее и работи во Америка. Погледајте го видеото, бидејќи разговорот беше мошне интересен.

Сподели на Facebook и Twitter