„Насекаде не’ има“ – Подкаст бр.3

Столе Котески е гост во третиот подкаст на Пробиштип инфо

Во третиот подкаст  „Насекаде не‘ има“ кој што го реализира Пробиштип инфо, наш гостин е Столе Котески кој веќе 26 години живее во Словенија.

 

Сподели на Facebook и Twitter