„Насекаде не’ има“ – Подкаст бр.4

Александар Стевовски е гост во четвртиот подкаст на Пробиштип инфо

Во четвртиот подкаст на Пробиштип инфо насловен како „Насекаде не’ има“, наш гост е нашиот сограѓанин Александар Стевовски поранешен репрезентативец во одбојка кој повеќе од 20 години живее и работи во Шпанија.

 

Сподели на Facebook и Twitter