„Насекаде не’ има“ – Подкаст бр.5

Наташа Андонова е гостинка во петтиот подкаст на Пробиштип инфо

Во петтиот подкаст на Пробиштип инфо насловен како „Насекаде не’ има“, наша гостинка е нашата сограѓанка  Наташа Андонова која  повеќе од 25 години живее и работи надвор од Македонија. Последните 20 години живее во САД.

 

Сподели на Facebook и Twitter