„Насекаде не’ има“ – Подкаст бр.6

Нашиот познат фудбалер Љупчо Наумовски е гост во шесттиот подкаст

Во најновиот подкаст „Насекаде не‘ има“ наш гост е познатиот фудбалер, наш сограѓанин Љупчо Наумовски кој повеќе од 30 години живее и работи во Австралија.

Во интересен разговор ќе можете да го проследите неговиот животен пат.

Целото видео можете да го проследите на нашиот YOUTUBE канал
Probistip info ( Пробиштип Инфо )
@probistipinfo2020

со клик ТУКА

Сподели на Facebook и Twitter