„Нашата храна наша иднина“ – Донесена декларација од трибината во Пробиштип

Страшко Милошевски ја презентира декларацијата насловена како „Нашата храна наша иднина“ и информацијата за тоа како помина оваа трибина

На 10 Декември 2023 година во Пробиштип се одржа трибина во организација на Слоу фуд Осогово,а во соработка со Слоу фуд Македонија и Слоу фуд на Бугараја, а по повод 10 декември , Денот на Мајката Земја или Тера мадре.

Комплетната информација за тоа како помина оваа трибина и презентација на донесената декларација насловена како „Нашата храна наша иднина“, ќе можете да ја погледате во видеото со кликнување ТУКА

Сподели на Facebook и Twitter