ноември 23, 2022

Новости

Марија Митева – Младинската организација „Бриф“ ќе раководи со Младинскиот центар во Пробиштип

Јавување на Марија Митева – Раководител на Одделението за односи со јавност во Општина Пробиштип, за изборот на младинска организација за работа со Младинскиот центар во Пробиштип

Прочитај повеќе »