Неврзано

Неврзано

Рефлексија на ЦКА ПХВ 2023 Пробиштип

Денес официјално завршено со документирање на сработеното и креирање на видео од секој проект кои се испратени кај соодветните служби на Црвен Крст на Р.С. Македонија и ќе бидат оценувани во конкуренција со 29 други општини во нашата држава.

Прочитај повеќе »