Делата од Лесновската ликовна колонија во Свети Николе

Денес во изложбениот простор на Домот на култура во Свети Николе беше отворена изложба од 29то издание на Лесновската ликовна колонија

Денес во изложбениот простор на Домот на култура ,,Крсте Мисирков ” во Свети Николе беше отворена изложба од 29то издание на Лесновската ликовна колонија.

Лесновската ликовна колонија важи за една од најпрестижните во нашата држава.Еве дел од атмосверата од денешната изложба.

 

Сподели на Facebook и Twitter