Големиот филмски хит „НЕДЕЛА“ посветен на животната приказна на Џеј Рамадановски во кино „Рудар“ Пробиштип

02.04.2024 год.(вторник)  Почеток: 20:00 часот 

Премиерно прикажување на големиот хит „НЕДЕЛА“ – филм посветен на животната приказна на Џеј Рамадановски 

02.04.2024 год.(вторник) 

Почеток: 20:00 часот 

Киносала ,,Рудар” 

Цена на влезница: 150 денари 

Карти на билетара еден час пред започнувањето на филмот! 

ПОВЕЛЕТЕ !!! 

Дом на култура „Злетовски рудар“

Сподели на Facebook и Twitter