Македонските филмски класици во киното „Рудар“

Денови посветени на македонските филмски класици во киното Рудар во Пробиштип од 30 октомври - 03 ноември

На репертоарот на кино „Рудар“ Пробиштип:

Тетовирање – Столе Попов (30.10.2023, 19:00 часот)

Среќна Нова ’49– Столе Попов (31.10.2023, 19:00 часот)

 Џипси Меџик – Столе Попов (01.11.2023, 19:00 часот)

Исправи се Делфина – Александар Ѓурчинов (02.11.2023, 19:00 часот)

Хај-фај – Владимир Блажевски (03.11.2023, 19:00 часот)

ВЛЕЗ: Слободен

 

Сподели на Facebook и Twitter