Презентација на Културно Творештво на Унгарската Заедница во Македонија

Ве покануваме да присуствувате на презентација на Културно Творештво на Унгарската Заедница во Македонија.

 

Почитувани сограѓани,
Ве покануваме да присуствувате на презентација на Културно Творештво на Унгарската Заедница во Македонија, проект на Здружението на Унгарците во Македонија ТЕЛЕДОМ во соработка со Амбасадата на Унгарија.
Настанот ќе се одржи на 24.11.2023 година со почеток од 18:00 часот во просториите на Дом на културата ,,Злетовски Рудар“ Пробиштип.
Дом на култура ,,Злетовски рудар“- Пробиштип
Сподели на Facebook и Twitter