Промоција на книгата ,,Љубов и страст”на Тања Гоцева

Четврток, 11.05.2023 со почеток од 18:00 часот во Салонот при Дом на културата ,,Злетовски Рудар" Пробиштип.

Промоција на книгата ,,Љубов и страст” од авторката Тања Гоцева, четврток, 11.05.2023 со почеток од 18:00 часот во Салонот при Дом на културата ,,Злетовски Рудар” Пробиштип.

Сподели на Facebook и Twitter