УЖ на ВМРО-ДПМНЕ: ПИВТИЈАДА 2024

Уште една успешна организација и реализација на Традиционалната манифестација ПИВТИЈАДА- Пробиштип 2024 год. од страна на Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ од Пробиштип

Благодарност до ОК на ВМРО-ДПМНЕ  Пробиштип, членките на Унијата на жени, кои секоја година го понесуваат на грб поголемиот товар во однос на организацијата и реализацијата на овој настан и особена благодарност до сите општествено одговорни субјекти кои со своја донација го помогнаа истиот.

На овој настан  бевме почестени  од присуството и поддршката  на пратеничката  Благица Ласовска, како и на Унијата на жени од Свети Николе и Унијата на жени и ОК на Кратово.

Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ, ОК Пробиштип со години наназад го одбележува на еден посебен начин овој празник, со Манифестацијата  Пивтијада, која прерасна во традиција и едно значајно обележје за нашиот град.

Уште една успешна организација и реализација на традиционалната манифестација ПИВТИЈАДА- Пробиштип 2024 год. од страна на Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ од Пробиштип.

БОГ СЕ ЈАВИ,

НАВИСТИНА СЕ ЈАВИ!!!

ЗА МНОГУ ГОДИНИ…

УЖ на ВМРО -ДПМНЕ Пробиштип

Сподели на Facebook и Twitter